Over ons

Top kwaliteit mandarijnen

#HealthyGoods is een merk van Harrie Goesten wat staat voor top kwaliteit mandarijnen. Een gezond levensstijl voor de hele familie staat voorop bij dit merk. De mandarijnen zijn verkrijgbaar in Nederland maar óók in het buitenland! 

De mandarijnen van #HealthyGoods zijn heel het jaar door van goede kwaliteit. Wij kiezen de mandarijnen zorgvuldig uit bij onze farmers zodat we dé beste smaak kunnen garanderen. Wij kiezen alleen de premium rassen van onze farmers zodat we niet alleen kwaliteit-mandarijnen maar ook vol-van-smaak-mandarijnen kunnen aanbieden,

Happy & Healthy

Een gezondere samenleving, dat wil toch iedereen! Wij zijn blij dat wij met #HealthyGoods een steentje kunnen bijdragen aan een gezond levensstijl. Dit doen wij niet alleen, onze farmers spelen hier namelijk een grote rol in. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat wij eerlijke prijzen hanteren naar de farmers. 

De mandarijnen van #HealthyGoods komen voornamelijk uit Spanje, Marokko en Zuid-Afrika. Speciaal voor jullie selecteren wij premium rassen op basis van kwaliteit en smaak. Heb je een #HealthyGoods in je hand, dan weet je dat deze uit een zonnig land komt. Dat voel je ook aan de structuur en dat merk je bij het makkelijk pellen van de mandarijn. Door de grootte en de makkelijke schil is #HealthyGoods happy & healthy voor het hele gezin!

Contact
T. +31 (0) 416 - 37 35 55
Email: info@healthygoods.nl
Een merk van:

Harrie Goesten
Info@goesten.nl